GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...

Altijd op maat en in elke gewenste kleur!

Tabbladen

Hoewel de buitenkant van een ringband het meest direct in het oog springt, is ook de binnenkant heel erg belangrijk. Het gevoel dat de buitenkant van de presentatieringband heeft opgeroepen moet binnenin bevestigd worden. En bovendien is het noodzaak om de informatie in de map op een overzichtelijke manier te organiseren.

Met tabbladen kunt u dit bereiken. Günther levert tabbladen van vele soorten materiaal, in de meest uiteenlopende kleuren, met of zonder bedrukking, u zegt het maar. Van A tot Z, van 1 tot 10, alle soorten ordening zijn mogelijk.  

Tabblad polypropyleen

Tabbladen maken een bijzonder onderdeel uit van de producten die wij voor het Apostolisch Genootschap maakten. Doordat een deel van de ringband uit mat transparant materiaal bestaat, wordt juist door de tabbladen, het geheel een interessant spel van kleuren.

 

Details

Tabblad karton full color

Een full color bedrukt kartonnen tabblad heeft een heel bijzondere uitstraling. U communiceert uw boodschap niet alleen aan de buitenkant van de ringband, maar bevestigt wat u wilt zeggen op verschillende plaatsen in de ringband. Met een full color bedrukt tabblad creërt u iets heel bijzonders.

 

Details

Tabblad hardfolie 2 kleuren

Een PP tabblad bedrukt met 1 of 2 kleuren is economischer geprijsd dan een full color bedrukt tabblad. Door slim gebruik te maken van de combinatie van kleuren van het materiaal van het tabblad en de kleur van de bedrukking kunt u toch een uitzonderlijk geheel creëren. Neem contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

 

DetailsTerug | Home

Neem contact met mij op

Onze klanten vertellen

Offerte aanvragen

Specials

Nieuw in onze collectie

GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...