GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...

Altijd op maat en in elke gewenste kleur!

Specials

Als u het kan bedenken, dan kunnen wij het maken.

Het is de aard van ons vak: oplossingen bedenken voor heel uiteenlopende vragen. Daarbij is Günther meer dan producent. Wij zijn geen adviesbureau, maar meedenken is wél onderdeel van onze missie.

Creatieve oplossingen uitwerken met een maximum aan resultaat en een minimum aan kosten, dat is ons dagelijks werk. Van gewone showmappen en een L-map tot aan een compleet presentatiesysteem voor een nieuw retail product.

Van bijzondere Halloween aankleding en kleine Sinterklaasmutsjes voor een bakkerij, tot aan zelfklevende etuis en hoezen voor de verpakking van remschijven. Van blisterverpakkingen voor cartridges tot aan zelfklevend etui. En van standaard witte ringband tot aan banden met bijzondere sluitingen, materialen en bedrukkingen.

Wij denken mee op alle fronten. Bekijk hieronder een aantal van onze klantcases.

Adreswijziging

Voor onze verhuizing maakten wij een huisje met onze nieuwe adresgegevens. Het huisje werd plano verstuurd in een enveloppe. Een grappig product wat een tijd op een bureau kan staan en ook nog te gebruiken is als spaarpot.

 

Details Productinfo

SNS Bank

Toen SNS Bank haar huisstijl wijzigde, ontwikkelde Gunther samen met de klant en het reclamebureau een geheel nieuwe lijn kantoorartikelen. Maar ook ontwikkelden wij verschillende materialen voor de consumentenmarkt: zoals deze bedrukte hoezen waarmee verschillende bankproducten verkocht worden.

 

Details Productinfo

Aluminium koffer

Er zijn bedrijven die hun gereedschappen of artikelen veilig moeten kunnen transporteren. Een aluminium koffer is daarvoor uitermate geschikt. Een dergelijke koffer is stevig en heeft ook nog een uitstraling die bij verschillende precisie-gereedschappen past.

 

Details Productinfo

Pearle

Voor de nieuwe collectie brillenglazen wilde Pearle een mooie presentatiemap. Het werd een luxe papieromplakte map waar de glazen goed in kunnen worden gepresenteerd.

 

Details ProductinfoTerug | Home

Neem contact met mij op

Onze klanten vertellen

Offerte aanvragen

Specials

Nieuw in onze collectie

GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...