GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...

Altijd op maat en in elke gewenste kleur!

Leren, aluminium en plastic ringbanden

Al tientallen jaren levert Günther ringbanden en mappen in alle mogelijke maten en kleuren. Wij hebben plastic ringbanden, of een presentatieringband van leer, aluminium, polypropyleen, PVC of linnen.

Een presentatieringband is een veelzijdig product. Gebruik plastic ringbanden gewoon als een gebruiksvoorwerp, of als middel om een nieuw product op de markt te zetten of uw merk extra lading te geven.

Günther levert ringbanden in standaard afmetingen of speciaal voor uw product op maat gemaakt. Met grote kundigheid en snelheid, vergezeld door een hoog kostenbewustzijn. Creatief en pragmatisch. Snel en zo voordelig mogelijk. Gebruik de ringband naast andere presentatiemiddelen , zoals luxe dozen of zelfklevende etuis .

Linnen ringband

Een ringband omplakt met linnen heeft een natuurlijke en levendige uitstraling. Linnen is in vele kleuren leverbaar en kan worden bedrukt met zeefdruk. Een blindpreeg of foliedruk is ook mogelijk en geeft een elegante uitstraling.  

 

Details Productinfo

Leren ringband

Een in hoogwaardig leer of kunstleer uitgevoerde ringband ziet er luxe uit. Kunstleer is verkrijgbaar in diverse soorten en is soms niet van echt leer te onderscheiden. De ringbanden kunnen worden voorzien van een blind preeg of foliedruk.

 

Details Productinfo

Gelamineerde ringbanden

Ringbanden omplakt met gelamineerd drukwerk zijn een uitstekende manier om uw bedrijf te presenteren. Natuurlijk zijn deze ringbanden ook uitermate geschikt om uw gegevens te archiveren. Met alle mogelijke bedrukkingen voorzien van een laminaat naar keuze heeft u ook hier een bijzondere ringband in handen.
 
Details Productinfo

Polypropyleen doosband

Ringbanden van polypropyleen kunnen worden vervaardigd in vrijwel alle vormen. Dit milieuvriendelijke materiaal laat zich goed zeefdrukken. Het bedrukken in offset in grote aantallen behoort ook tot de mogelijkheden. 
 

  Details Productinfo

Aluminium ringbanden

Aluminium ringbanden

High tech aluminium ringbanden zijn produkten van topkwaliteit. Deze ringbanden worden vervaardigd uit een hoogwaardig sandwichmateriaal van aluminium met een kern van onbreekbaar polypropyleen. Deze ringbanden kunnen geheel naar uw wensen worden aangepast.

 

Details Productinfo

PVC ringbanden

PVC folie is er in een veelheid van dessins, van leer-look tot felgekleurde bloemen, van zwart tot wit, vrijwel alle kleuren en dessins zijn mogelijk. Wij hebben diverse kleuren op voorraad en nemen graag met u onze stalenboeken door op zoek naar de door u gewenste uitstraling.

 

Details ProductinfoTerug | Home

Neem contact met mij op

Onze klanten vertellen

Offerte aanvragen

Specials

Nieuw in onze collectie

GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...