GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
presentatie mappen

Een goede indruk maken met presentatie mappen

Wij begrijpen net als u het belang van een fraaie presentatie mappen. Een eerste indruk is natuurlijk van onschatbare waarde. Presentatie mappen moeten uw product optimaal presenteren en naadloos laten aansluiten bij uw unieke positionering in de markt. Om dit te realiseren heeft Günther een grote hoeveelheid materialen en productiemogelijkheden ter beschikking.

Wij beschikken over een gigantische knowhow en een net zo gigantisch leveranciersnetwerk, zodat wij op elk moment het beste en voordeligste materiaal in huis kunnen halen, waardoor u altijd de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw presentatie mappen. Bovendien zijn wij gewend om mee te denken over alle voorwaarden die men aan presentatie mappen stelt. Overleg daarom nu met ons, druk op de button.

Over onze presentatie mappen

Wilt u uw bedrijf, product of dienst op onderscheidende wijze presenteren, dan heeft u profijt van de ervaren hulp van Günther. Dankzij onze jarenlange ervaring met het van a tot z begeleiden van projecten krijgt u een probleemloze en stipte service. Van ontwerp, productie, handling, fulfillment, tot voorraadbeheer en verzending van de presentatie mappen. Wij doen het met trots en plezier voor een grote reeks tevreden klanten. Wees ook één van hen!

Presentatie mappen: over Günther

Günther is Nederlands grootste producent van polypropyleen producten. Denk bijvoorbeeld aan showtassen, presentatie mappen en L-hoezen. Deze ervaring met massa-productie, voorraadbeheer en logistiek voor presentatie mappen maakt dat wij werkelijk ieder project met specifieke eisen en levertijden succesvol en prettig kunnen aanpakken. Veel projecten voor presentatie mappen hebben dan ook bijna altijd een zeer hoge – zo niet onmogelijke- tijdsdruk. Dat is voor het hechte en gedreven team van Günther geen probleem, maar een uitdaging die wij succesvol gaan afronden.

Neem contact met mij op
Onze klanten vertellen Nieuw in onze collectie
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...