GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...

Altijd op maat en in elke gewenste kleur!

Zelfklevende etuis en hoezen

Hoezen en zelfklevende etuis zijn producten die op vele manieren bruikbaar zijn. Van heel praktische toepassingen, zoals verpakking voor materialen in werkplaatsen, tot aan gadgets die uw merk een leuk, eigen karakter geven, zoals een pen of visitekaartjes etui.

Wij denken graag bij alle soorten presentatiemiddelen met u mee als het gaat om praktische oplossingen en merktechnische foefjes. Door onze brede kennis van de vele materialen die bij de productie van zelfklevende etuis en hoezen gebruikt worden, komen we gegarandeerd met u tot een optimale oplossing voor uw vraagstuk.

Op maat gemaakte visitekaartjes etui 

We produceren zelfklevende etuis en hoezen in de standaardmaten van A3 tot A7, maar kunnen ze ook voor u op maat maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een visitekaartjes etui in de door uw gewenste afmetingen bestellen. Om de productuitstraling van alle middelen op elkaar aan te laten sluiten, kunnen we ook lederen mappen en andere presentatieproducten op maat maken.

Hoezen

Dit etui, gemaakt voor een specialist in water, legt de link naar water.  Het is waterafstotend en vrolijk bedrukt. Het bedrijf is hierdoor meteen herkenbaar.

 

Details Productinfo

Offertemap

Offertemappen kunnen in verschillende materialen en bedrukkingen worden uitgevoerd. Zo ontstaat er een produkt dat past bij de presentatie van uw bedrijf.

 

 

Details

Etui Olympia

Te gebruiken voor vele doeleinden zijn onze etui's. Wij maken ze in alle soorten en maten. Vertel uw wensen aan ons en wij helpen u bij het ontwikkelen van een mooi en praktisch etui.

 

Details

Pen etui

Een pen etui dat kan worden gedragen in een borstzak. Aan het pen etui is een etui bevestigd dat over de borstzak valt en kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld naamkaartjes.

 

Details

Lederen omslagen

Etui's uitgevoerd in (kunst)leer tonen erg luxe.  Deze mogelijkheid wordt onder andere veel gebruikt voor trouwboekjes.

  

 

DetailsTerug | Home

Neem contact met mij op

Onze klanten vertellen

Offerte aanvragen

Specials

Nieuw in onze collectie

GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...