GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...

Altijd op maat en in elke gewenste kleur!

De sterke schakel in het logistieke proces. Wij produceren, maar houden ook voorraden, assembleren, verpakken en vervoeren.

Gunther verzorgt voor haar klanten ook voorraadbeheer zodat u slechts door hoeft te geven welke hoeveelheid van welk product waar afgeleverd hoeft te worden. Dit doen wij bijvoorbeeld voor een bank. Wij verzorgen productie, voorraadbeheer, fulfillment en handling van diverse materialen zoals afschriftenmappen.

Ook ontwikkelen en produceren wij bijvoorbeeld actieverpakkingen. Vervolgens zorgen we voor het afvullen, sealen en transport. Dit doen wij voor relatief eenvoudige producten waar het voornamelijk drukwerk betreft, maar ook voor kostbare electronische producten. Betrouwbaarheid, zorgvuldingheid en kwaliteitscontrole: dat zijn onze kernwoorden!

Gunther kan als geen ander meedenken in de problematiek van de productmanager.

Just in Time

Voor een van onze afnemers verpakken wij al jaren hartslagmeters. Wij houden voorraden aan en verpakken just in time en regelen het vervoer naar de klanten van onze klant. We doen dit al zeven jaar, naar grote tevredenheid.

 

Details Productinfo

Last minute

DetailsTerug | Home

Neem contact met mij op

Onze klanten vertellen

Offerte aanvragen

Specials

Nieuw in onze collectie

GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...
GUNTHER - maatwerk in mappen, tabbladen, hoezen, dozen en meer...